Vítáme vás novém webu!

Rádi bychom vás všechny přivítal na novém webu o Námořní vyšetřovací službě. Tento web jsme se rozhodli vybudovat, protože jsme chtěli komunitu diváku NCIS, NCIS LA a NCIS NO povýšit na novou úroveň. Chceme vám totiž na jednom webu nabídnout vše co si může český fanoušek přát. Od seznamu epizod až po nejnovější novinky ze světa NCIS. Tento projekt existuje teprve pár týdnu, ale už ušel dlouhý kus cesty z papíru až této podoby. Věříme, že se vám bude líbit a můžeme vás ujistit, že zdaleka nekončíme!

Máme totiž rozděláno práci a to nejen na webu, kde musíme doplnit titulky k seriálům a epizody s postavami k NCIS LA, ale také chystáme fórum, které bychom rádi nejpozději v létě spustili. Chtěl bych se tímto tedy omluvit za nedokončenou NCIS LA, protože jsme měli málo času. Předpokládáme, že ji dokonce února dokončíme.

Chtěl poděkovat všem lidem, kteří nám zde pomáhali přidávat obsah a naším dvěma grafikům, kteří pracovali na šablonách. Dále bych chtěl poděkovat majiteli webu ncis-fan.sk, že nám umožnil podobný styl přidání epizody. Moc si toho cením a věřím v budoucí spolupráci našich webů.

Tento web nebude nikdy hotov, protože ho nepřestaneme vylepšovat! 🙂 S tím nám můžete pomoc i vy, protože hledáme redaktory a taky někoho na výpomoc s titulky k NCIS New Orleans.

Za celý tým NCIS.cz vám přeji šťastný Nový rok!

Těšíme se na vaše opakované návštěvy! 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..